Egy hely a pihenésre Liptóban

Ne habozzon, és foglaljon most!

Üdvözöljük Liptóban


Az apartmanok a turisztikai szempontból vonzó liptói régióban találhatók, Liptovský Michal (Szentmihály) községben, 300 méternyire Besenyőfalutól (Bešeňová), 9 kilométerre Rózsahegytől (Ružomberok) és 17 kilométernyire Liptószentmiklóstól (Liptovský Mikuláš).

Látogatóinknak felfrissülést nyújtó üdülést ajánlunk a besenyőfalui Bešeňová termálfürdőben , amit télen síeléssel is kombinálhatnak a deménvölgyi (Demänovská Dolina) JASNÁ síközpontban vagy pedig a rózsahegyi Skipark Ružomberok síközpontban. A látogató további liptói és árvai síközpontokat is igénybe vehet, esetleg felkeresheti Dóvalt (Donovaly). Szívesen adunk tanácsot, hogy miként töltheti a szabadságát!

Útmutató Liptov a mobil ingyen

Áttekintéseink

360° Városnézés

Szállás

A szálláskapacitás 30 fő 4 különálló apartmanban. Kisgyermekes családoknak is megfelelő szálláshelyről van szó: gyerekágyak, etetőszékek, babakocsi, kerti házikó csúszdával, mászófal, hinták, homokozó, trambulin, társasjátékok, játékok...
A nyári hónapokban a nagy kert, a kerti pihenőhely és a grillező nyújt felüdülést. A kertben 2011-ben egy társalgót is kialakítottunk LCD képernyős tévékészülékkel, házimozi-rendszerrel, karaokéval, továbbá játszósarkot és minikonyhát. Az egész épületben grátisz biztosított a WIFI-hálózaton keresztüli internet-hozzáférés. Kérésre notebookot biztosítunk. Parkolás 4 autónak – zárható udvaron.

Az 1. számú, nagy apartman
max. 10 fő

2 hálószoba, 2 fürdőszoba WC-vel, nappali, konyha, terasz. 4 felnőtt és 4 gyermek számára megfelelő apartman.
Teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre: hűtőszekrény, fagyasztó, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, villanysütő, gyorsforraló, edény- és étkészlet, poharak, fazekak, hajszárító...
A nappaliban TV, SAT (CS link) és házimozi-rendszer.

A 3. számú apartman
max. 10 fő

2 hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba WC-vel, terasz. 4 felnőtt személy számára ajánlott..
A konyhában van hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, kétlapos rezsó, gyorsforraló, edény- és étkészlet, poharak, fazekak...
A nappaliban TV, szatelit (CS link).

Ár

Az ár 8–25 €/fő/éjszaka között mozog – a személyek számától, az üdülés időtartamától és az idénytől függ.

A be- és időtúllépés is egyetértett egyénileg előre.
Normál érkezés 14:00 és 18:00 között.
Normál indulás 10:00.
A lakás jelenleg nem elérhető mind a 24 órájában. Szolgáltatás és ezért folytatni kell a különböző érkezés és távozás kommunikálni telefonon vagy SMS-ben.

Étkezés

Éttermek Besenyőfaluban (Bešeňová): a Hotel SUMMIT étterme 300 méterre a háztól, a FONTANA panzió (penzión FONTANA) – 500 m, pizzéria (PIZZERIA) – kb. 700 m, étterem a Hotel THERMAL szállóban, a termálfürdő területén – 900 m, továbbá ételfutár-szolgálat. Egyénileg – étel készítése a teljes felszerelésű konyhában. Élelmiszerbolt a háztól 100 méternyire található.

Hogyan jut el hozzánk?

A Žilina–Martin–Ružomberok–Poprad (Zsolna–Turócszentmárton–Rózsahegy–Poprád) útvonalon kell haladni, ebben az irányban. A D1-es autópálya Ružomberok–Liptovský Mikuláš (Rózsahegy–Liptószentmiklós) szakasza elején, a sztráda SLOVNAFT benzinkút utáni első kijáratánál jobbra tér le – BEŠEŇOVÁ (Besenyőfalu) felé.